Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Wat is het beste voor mijn MacBook?

Heb je een nieuwe of voor de eerste keer een MacBook gekocht? En weet je er nog niet zoveel over? Dan zal dit artikel je alles uitleggen over de MacBook modellen, maten en stijlen. Het is natuurlijk belangrijk om je MacBook te beschermen met de juiste MacBook Hardcase, maar met alleen een MacBook hoes kan ik begrijpen dat je nog niet tevreden bent. Want je wilt je MacBook natuurlijk meenemen naar buiten. En hiervoor heb je een MacBook Tas nodig, en als je dan nog het gevoel hebt dat je iets mist zijn dat zeker weten de MacBook accessoires!

 

Welke MacBook heb ik?

Er zijn veel MacBook modellen zoals de MacBook Air- en Pro Series. Beide MacBook modellen hebben verschillende maten en versies die je gemakkelijk kan identificeren met een modelnummer. Deze is te vinden aan de onderkant van je MacBook, maar is soms lastig te zien door verslijting als je je MacBook gebruikt zonder MacBook Hardcase. En als dat het geval is kan je ook via instellingen het modelnummer van je MacBook vinden. Het modelnummer beschikt over 1 letter en 4 cijfers zoals A1706. Ook worden de MacBook modellen met maten geïdentificeerd zoals bij een MacBook Air (2010/2017) van 13.3 inch. En bij de MacBook Pro (2016/2021) van 13 inch. Met deze maten kan je gemakkelijk de juiste MacBook Hardcase, Tas, of Accessoire vinden die nodig hebt.

 

Welke MacBook Hardcase is voor mij?

Een MacBook wordt dagelijks gebruikt binnen en buitens huis. Dus je wilt je MacBook natuurlijk heel houden. Daarvoor zijn er MacBook Hardcases die jouw MacBook Air en Pro beschermen tegen schade. De MacBook Hardcases komen in verschillende maten zoals 13.3, 13.6, 13, 14.2, en 16.2 inch om elke MacBook te kunnen beschermen. De MacBook Hardcase is er niet alleen om je MacBook te beschermen, maar ook je MacBook stijl te geven met verschillende kleuren en prints!

  • Heb jij een MacBook Hardcase nodig? Bekijk hier alle MacBook Hardcases.
  • En wil geen standaard MacBook Hardcase maar met iets meer dan een kleur? Bekijk hier alle verschillende MacBook Hardcase prints.

 MacBook Air 13 inch (2020) Hard Case - A1932

Hoe neem ik mijn MacBook mee op reis?

Omdat je MacBook belangrijk is om bij je te hebben voor werk of andere activiteiten, je wilt deze natuurlijk bij je hebben als je ergens heen gaat. Maar om je MacBook mee te nemen is het niet handig om het los in tas of koffer mee te nemen. En om je daarmee te helpen zijn er de MacBook Tassen. Deze speciaal gemaakte tassen zijn in allerlei verschillende maten, kleuren en vormen te vinden. Sommige hebben een dubbele rits sluiting, en andere een magneet sluiting. De ene tas is waterdicht en de ander is gemakkelijk mee te nemen in je tas, koffer of andere opbergplek terwijl deze nog steeds je MacBook beschermd. En om elke MacBook een tas te kunnen geven zijn er verschillende maten zoals 11, 12, 13, 13.3, 14, 14.2, 15 en 16.2 inch.

  • Wil jij een MacBook tas om je MacBook overal mee naartoe te nemen? Bekijk hier alle MacBook tassen.
  • Of wil ben je opzoek naar andere MacBook Accessoires? Bekijk hier alle MacBook Accessoires.
Vorig artikel Hoe werkt een Smart Wifi Camera?
Volgend artikel Welke oplader iPhone 11?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

  • De Phreeze Opladers

    Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je...

    Nu lezen
  • Welke Gaming Headset is het beste?

    Voor de echte Gamers onder ons is een Gaming Headset natuurlijk ontzettend belangrijk! Je wilt natuurlijk alles om je heen kunnen horen. Met de surround sound functie maakt de Phreeze Gaming Headset dit natuurlijik mogelijk in elk Fortnite, Call of...

    Nu lezen